Wednesday, July 7, 2010

JERMANG vs ESPANYUI :: yang pengabisan

bak kata Ahmad Nisfu!! ini yang pengabisan!!!



ye game Jermang vs Espana ni, betul-betul yang pengabisan. Betul-betul dah macam final. Ibarat peretemuan buku dengan ruas. Gua, sebagai seorang penyokong yang berwibawa, seperti biasa dengan penuh tawakkalnya, aku berserah bulat-bulat kepada bebudak Espana untuk berusaha, dan selebihnya kita hanya mampu berharap dan berdoa supaya Espana layak ke final.


Aku tak suka percaya kepada ramalan Octopus yang sangatla syirik-khurafat-dan kalau dibuat makan tu konfem tak sedap. Apa yang penting, aku ingin Espana menang. Sekiranya Espana menang, aku sangat harap Lerisa Riquelme akan eksiden dilanggar lori najis, atau apa sahaja malapetaka yang menimpa beliau agar niatnya yang tak suci , lagi tak murninya iaitu, berbogel-bogelan di khalayak ramai akan terbantut!!! --- oh ye anak-anak sekalian adalah sangat tidak wajar mendoakan sesuatu yang buruk ke atas orang lain. hih-hi!!


Aku sangat lah bengkek dengan nirelwof yang dah lama balik kampung tanam kuaci ke hape, sampai satu entry pasal Espana pon dia tak post. Dah la dunia perblogan e-blogger ni agak sewel semenjak, dua menjak ni. Ni mesti aura si Puyol dengan Podolski la ni, sampai blog pun sewel-miring-asthma!! Aku tak tahu la nak menonton kat mana game ni. Alih-alih duduk sorang2 depan laptop je la. Cesc!! Ada Kufaz dengan Bujang Bahagia pun tak guna. Dah dua puluh lapan belas ratus kali aku ajak dating, haram sorang pun tak datang jumpa aku naik helikopter!! Cesc!! Memang la ah!sengal lu orang ni. Hahahahah!! Dah la sekarang ni semua game live 2.30 pagi. Semi finals membawak le sampai ke Final ........... Mata aku pun naik lebam je, dah jadik macam mamat kat bawah ni





ini la paul Bearer , manager si Under Taker
amacam? ada iras-iras PP tak??


Aku cuak!! Cuak!! Cuak!! Sapa yang sakit jantung tu, cepat-cepat la standby medical equipments ke hape -hape je larh!! Takut something happen kan,  during the match. 

Okek, Jom kita tengok game ni yer. Entry kali ni aku malas nak cakap apa-apa, or lebih-lebih pasal game. Sebab betul-betul UNPREDICTABLE .......... Siot!


Viva Espana.
Nak jumpa HOREN kat Final!!
Aminnn!!


peace out.
Wassalam

6 comments:

  1. sempat lagi kutuk aku tu.... hampeh punye yui.. dont break my heart........ :p

    ReplyDelete
  2. unbreak my heart betul si yui neh

    ReplyDelete
  3. aku dapat rasakan larissa riquelme bermaharajalela lagi kul 2.30 pagi nanti,kehkeh...bungkus yui..bungkus///

    ReplyDelete
  4. Pasukan yang terbaik akn menang karang. Team sama balance, yang tentukn, game nti je.

    Hitler lawan Vega hehe

    ReplyDelete
  5. adam : ye vega terbaik!!! no nazi please!!
    pp: aku gurau jer lah. muka kau 28ribu ratus kali comel dr paul bearer.
    KC : bungkus dgn kafan??

    ReplyDelete