Monday, June 14, 2010

ITALY vs Parag*ay

Barisan Kemungkinan
Buffon, Bonucci, Cannavaro (C), Chiellini , Zambrotta , De Rossi , Marchisio,
Montolivo,Di Natale, Gilardino , Iaquinta

Super Sub - Maggio , Bochetti , Camoranesi , Gatusso ,Polombo ,Pepe , Pazzini.



Esok Pagi , Juara bertahan akan turun menentang Pasukan belum pernah juara.
memetik kata² God of Father Azzuri '
Kami ada tradisi sendiri , kami ada Karestik , Jika kami letak askar kami dipadang , kami akan bersaing" katanya kepada reporter bookie yg disiarkan dlm paper The matahari today.

odds meletakan 2.- 0


Bold

"Inilah barisan kita ..
yang ikhlas berjuang ..
siap sedia berkorban..
demi ibu TerChenta..."

8 comments:

  1. wakaka..paragay ? wakaka

    tapi jangan memain..ade striker faveret aku..oscar cardozo

    ReplyDelete
  2. cannavaro bile nak bersara daa...

    ReplyDelete
  3. aku taktau apsal aku takleh masuk ngan tim italy nih... padahal aku minat inter milan...hahah

    ReplyDelete
  4. italy?
    aku pun tara suka
    hahahaah

    ReplyDelete
  5. aku minat italy sampai world cup 2002 je..skang ni byk sgt tua...xbleh blah

    ReplyDelete
  6. alah 2002 tupun,dah banyak yang tua...skrg ni striker nampak cam ade muke baru..antonio di natale,pazzini...gilardinho dah tua

    ReplyDelete