Wednesday, June 2, 2010

Ku Kehilangan Dikau

Lembut Pedih Direnungkan
Diselubungi Awan Hitam Gelap
Bagaikan Burung Terbang
Di Awan Yang Biru

Tiada Tepian Untuk Dihinggapi
Bersama Mendung Yang Suram
Kau Tersentuh dan Menghilang Diri

Umpama Tiap Pantai Diselimuti Sepi
Di Selubungi Hati Pedih Pilu

Kau Hilang Bersama Bayang
Bersama Sang Bayu
Kerna Kesilapan Diri Ini

Hingga Kau Sanggup Untuk
Memutuskan Percintaan

ku Kehilangan Dikau
ku Kehilangan Dikau
Bagai Embun Di Siang Hari

Diulang Hilang dan Kelam
Peristiwa Lama Yang Berlalu
Datanglah Kembali

Memancarkan Rupa
Senyum Tawamu Yang Kurindukan

Lirik diketik dari lagu "Ku kehilangan dikau" yang dinyanyikan oleh Alleycats

11 comments:

  1. haha semua gambar tak leh blah...muke sengsorang,haha sedih yang amat,haha

    ReplyDelete
  2. ceh...lu mmg xfaham perasaan ar zombie..tak tgk ke muke diorang yang kecewa tu...

    ReplyDelete
  3. mane pegi man to watch mu,kc ? haha

    ReplyDelete
  4. nak wat cmner zombie ,dah itu pilihan pak cik capello...scott parker main bagus utk west ham...aku jarang tgk die main untuk england...adoiya

    ReplyDelete
  5. pasni,man to watch aku bagi kat lampard,joe cole n shrek je la....

    ReplyDelete
  6. ape daa,mmg ar jiwang kalau bab2 penyisihan skuad england..xkan aku nak nyanyi lagu system of a down plak untuk player2 tersingkir ni

    ReplyDelete
  7. heran sungguh aku..ashley youngpun tak de dalam list tu

    ReplyDelete
  8. entah la belalang...mungkin die tak de luck utk skuad england...main aston vill,mmg die always give super passing...alah scott parker yg punya center mdf baguspun xterpilih,ni apetah budak yooung tu

    ReplyDelete
  9. Greetings from USA! I love your blog.
    Please visit me at:
    http://blog.sina.com.cn/usstamps
    Thanks!
    -Tong

    ReplyDelete