Monday, June 21, 2010

Menonton bola secara ONLINE!!!

Fast entry dari aku,

anda mungkin seorang internet junkies yg kerjenye bertenet doplohpatjam..atau pon macam kes aku aritu.kene keje malam,pastu kene mengadap komputer..yes to some, life is unfair..

tapi tu tak bermakna anda juga tak boleh menonton World Cup!!..


ok pengumuman ni maybe tak penting sangat tapi just nak bagitau korang, kepada sesiapa yang taktau link atau mane port nak tengok world cup secara live streaming.. ni salah satu website yang korang boleh pergi..



www.atdhe.net


bagi aku server die ok jugak laa.coz smalam tengok kejap match wacoal lawan cote gune aku punye berukband kaler biru yang selalunya sengal tu(tiada promosi percuma ye) dengan lancar dan hanya lagging tak sampai seminit pon.. so slamat mencobaaa..

sekian, Pelaung Pulau

3 comments:

  1. entri ini khusus untuk yui...haha

    ReplyDelete
  2. kah kah kah
    tag aku di sini!!

    ReplyDelete
  3. yui da bersedia blum..
    game portugal nak start nih..
    gi ar wat teh tarik ke ape..
    rase cam kat mamak sket..
    hehe..

    ReplyDelete