Wednesday, June 2, 2010

the new Z!

pewaris Zidane

Gourcuff is a future star for Kem Perancis..

Mule2 di loan kan dari AC Milan, die dapat 1st cap international vs Sweden because of performance nye tuk current club, Bordeux. Last year mamat ni ialah player of the year kt france. 
Semase Gourcuff start career, die diambil bekerja bawah tunjuk ajar ayahnya di FC Lorient, sebelum ia menandatangani kontrak dengan Stade Rennais pulak pada tahun 2001.
Next season, mamat ni menjadi lebih penting untuk kelab and won Piala Intertoto tahun 2006 - time ni baru ramai nampak die.kenal die.Valencia dan Arsenal menunjukkan minatnya, tapi mamat ni gerak ke Milan summer 2006.
Impak die agak gempak gak start2 di San Siro dengan baik, menjaringkan gol at the 1st match Milan Liga Champions UEFA vs AEK Athens. Tapi time ni Kaka ade lg,so die takde chance la nak maen regular dlm 1st team.

Advantage mamat ni:
Style die maen cam Zidane.
Die ni sgt konsisten dlm gol and sebagai playmaker tuk club.sampai club die menang trofi la time tu..so time tu Milan bg die pilih nak maen mane, so he choose to play in France for tag price Euro 15 mil.
Dipuji sebagai pewaris Zinedine Zidane, Gourcuff has a bright future jd wonder player.
Oh lupe.die ni same batch la umur dgn Rooney, Messi and Ronaldo tuh. area awal 20.

Tho Perancis ade byk player gempak.aku rase mamat ni boleh pg jauh lg.sbb he's the new Zidane. Kat Malaysia mamat ni kurang famous sbb die maen kat Perancis, so Arsengal, Cepat2la bli ye. tape dlm FM and PES mamat ni mmg gempak.tak percaye try la.
Bordeaux vs Liverpool.haha

**********************************Must watch**************************************

8 comments:

  1. main dengan bordeaux tak gempak mane mamat ni,tapi kire wokey ar jadi playmarker france,aku sokong

    ReplyDelete
  2. muke cam pelakon NCIS je y.gourcuff niey

    ReplyDelete
  3. nilah player yang arsenal nak beli,baguih ar mamat ni,bleh jadi playmarker farnce

    ReplyDelete
  4. nk tgk gak gempak mana mamat nih...hmmmm

    ReplyDelete
  5. aku pun x pernah tgk dia main lg.

    ReplyDelete
  6. gempak ke ? david villa lagi cun

    ReplyDelete
  7. Kat youtube byk clip2 mamat ni..

    ReplyDelete