Saturday, June 5, 2010

Ku Sangkakan Panas Hingga ke Petang,Rupanya Hujan di tengah hari

Ape sudah jadi ? Team faveret champions tewas....
Begitu jugak dengan yang satu ini..tapi yang satu ini lebih dahsyat.! Sangat mengerikan...

P/S : Pesanan aku kepada Shankly,Fazral,Nirelwoff,Kufaz,Bujang & R.K...Tak nak tukar kem ke ? Kem China masih kosong ni...Juan Edge dah tukar dah...Korang bile lagi ?..

15 comments:

  1. Baru ak perasan puak2 arab xde wakil utk wc kali nie...

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. chait!,ni calon juara wc ? tuish.

    ReplyDelete
  4. kih3x france kalah dengan team yg x masuk wc ? very funny lol

    ReplyDelete
  5. alah friendly match je

    ReplyDelete
  6. hurm, friendly match je...wc nanti,siap ar

    Les Blues Rock

    ReplyDelete
  7. tp asal h.lloris jage goal cam sial!

    ReplyDelete
  8. haha...mujur anelka,malouda ade dalam skuad perancis tu...kalau tak,aku dah jadi anti-france skrg...huhu

    ReplyDelete
  9. aku xleh blah bile juan edge tukar kem mexico...kahkah cam xde kem lain,haha..aku nak tunggu match belanda lawan hungry je ni...kalau belanda kalah,entah2 bujang pi tukar kelab jgk,kahkah

    ReplyDelete
  10. zizou konfom cirit birit tengok match tu,wakaka

    ReplyDelete
  11. Saje je france kalah..nak kasi england yakin..bg dorang high on mountains skit...

    ReplyDelete
  12. mmg kem china kosong tp apa guna?bukan layak world cup bai...

    ReplyDelete
  13. kahkah aku tahu tu ejai...saje nak bagi info terbabit kat sesape yg berminat nak jadi kem china...sejarah ar tu beb dapat beat france wlpn xmasuk wc...kem china masih kosong ni...lelong..lelong...

    ReplyDelete
  14. ape kampungchelsea???
    nak tunggu Oranje lawan Hungary??
    resultnyer berape yer..????

    ReplyDelete
  15. ape da juan edge tukar kem??
    haduiyaiii...
    tahniah la itali and france...
    harap2 lepas la 1st round wc nnt...
    huhuhu

    ReplyDelete